airmanager-building-green

Building Green messe i København 2016

Temaet: Byggeriet i det Bæredygtige Byrum

Building Green d. 2. – 3. november samles alle aktører i byggeriet om en fælles vision, om at øge ambitionsniveauet for bæredygtigt byggeri i Danmark. I år kobler vi byggeriet med byrummet, under temaet ”Byggeriet i det bæredygtige byrum”.

Med det omfattende program, sættes der fokus på samspillet mellem bæredygtigt byggeri og bæredygtigt byrum. Det kommer blandt andet til udtryk i danske og internationale profiler, inden for bæredygtig byplanlægning, der gæster Main Stage.

Begge dage vil der være stor inspiration at hente, både for udstillere, besøgende og indlægsholdere.

Årets Keynotes

Hvordan får vi gang i den grønne omstilling? Det er blot et af de mange spørgsmål der tages op på Building Green i år. Connie Hedegaard, Formand for CONCITO og KR Foundation & fhv. Klimakommissær, åbner Main Stage, med netop denne overskrift.

I alt kan over 100 talere opleves på Building Greens fire scener. Blandt de store internationale profiler er Julien De Smedt, grundlægger og direktør for JDS Architects, Brandon Specketer, Partner i COOKFOX Architects, Dan Stubbegaard der er COBEs grundlægger og Mr. Cradle to Cradle, Michael Braungart.

Sammen med udstillerne udgør de det team, der er klar til at inspirere og lære fra sig.

Produkter og løsninger

Igen i år, kan du på Building Green d. 2.-3. november 2016, møde over 150 udstillere samlet med over 500 bæredygtige produkter og løsninger. Kan du ikke vente til november, kan du allerede nu browse rundt i de mange produkter på vores hjemmeside. På den måde kan du planlægge hvilke stande der skal besøges under Building Green.

Se alle produkterne på Building Green’s hjemmeside!

Det er gratis at deltage og har du ikke allerede sikret dig din billet kan du tilmelde dig her.

building-green-banner-1140x180px

Kontakt os

Få en uforpligtende dialog omkring teknologien og hvad den kan gøre i jeres ventilationssystem.

CAPTCHA
Please wait...